Softice-maskiner

Er din gamle softice-maskine gået ned med flaget eller ønsker du at tage dit spisested op på det næste niveau? Så er en af vores softice-maskiner lige sagen. Alle elsker at nyde en lækker softice med krymmel på en varm sommerdag eller at guffe en lækker portion til dessert efter et dejligt måltid.

En softice-maskine er en sikker vinder, når det kommer til at tilfredsstille dine gæsters slikmund. Vores maskiner er super simple at betjene og er utrolig bekvemmelig at rengøre. Tjek vores nedenstående sortiment ud og se, hvorvidt du kan finde en softice-maskine til dit behov.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Professionelle softice-maskiner til industribrug

Uanset om du er en isbutik, slikbutik eller restaurant, vil en softice-maskine være en oplagt investering, hvis du ønsker at servere is til dine gæster. Med en af vores softice-maskiner sikrer du dig en høj driftssikkerhed, som giver en ensartede softice hver gang, der skal laves is. Dine gæster vil med andre ord guffe isen ned og med glæde komme igen for mere.

Der er dog flere elementer, du skal have overvejet, inden du investerer i en stor industrimaskine som dem i vores udvalg af softice-maskiner. For det første er det vigtigt at have gøre sig klar over hvilken kapacitet, man ønsker maskinen skal kunne levere. Skal du servere meget is som ved en isbutik eller er det i et mindre omfang? Dernæst skal du have overvejet forbruget – dette gælder både strømforbruget og isforbruget. Skal den bruges hele året eller kun i sommerperioden? Rengøringen er især vigtigt, når det kommer til mælkeprodukter, så hvor meget vil du egentlig sætte tiden af til at gøre det i? For det ikke noget, du kan slække på.

Gode råd er ikke dyre med os

Vi bestræber os altid på at være vores kunder behjælpelige, når det kommer til en større investering i maskiner, inventar og udstyr til storkøkkenet. Derfor vil vi hellere end gerne give dig gode råd og rådgivning, når det kommer til dit næste køb. Du skal bare kontakte os på vores kundeservice, hvor du både kan ringe til tlf. 29 88 55 99, sende en til info@nordiskstorkokken.dk eller udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi håber meget at høre fra dig.