Kødhakker

Med en professionel kødhakker fra Nordisk Storkøkken kan du hakke op til 500 kilo kød i timen. Hvis du arbejder med bearbejdning af kød til hverdag, ved du helt sikkert, hvor mange kræfter og hvor meget tid en effektiv kødhakker vil spare dig og dine kollegaer for.
Vores kødhakkere er fremstillet i solidt rustfrit stål og med fokus på, at det færdige produkt skal være af høj kvalitet og have en optimal konsistens. De egner sig til ethvert storkøkken, hvor effektivitet og tempo går hånd i hånd med den gode og kompromisløse smag.

Kødhakkere til alle storkøkkener

Med mere end 20 forskellige kødhakkermodeller på lager tør vi godt garantere, at vi også har en, der passer til dit storkøkkens behov og budget. Vores kødhakkere fås nemlig i mange forskellige prisklasser, modeller og kapaciteter. De leveres alle med tilbehør, men det varierer, hvilket tilbehør og indsatser der hører med. Hos os kan du eksempelvis købe kødhakkere med stålknive, krydsknive, hulskiver og pølsestudse i varierende størrelser. De fleste af vores kødhakkere har tilbageløb, stopfunktion og kunststofkabinet, og de kan alle være i kontinuerlig drift i timevis.

Når du arbejder med en kødhakker fra Nordisk Storkøkken, skal du være påpasselig men bestemt ikke ræd, da de alle er fremstillet i overensstemmelse med de opstillede krav om sikkerhed og hygiejne.

Storkøkkenmaskiner til ideel bearbejdning af kød

Nogle af de kødhakkere, du finder blandt vores sortiment, er kombinerede kødhakkere og osterivejern. Hvis du både hakker store mængder kød og river store mængder ost i dit storkøkken, vil vi klart anbefale dig at vælge en af disse modeller, hvor du får to i en.

Under denne kategori finder du desuden også en manuel hamburgermaskine til formning af hakkebøffer. Mangler du andet udstyr til bearbejdning af kød i dit storkøkken, så tag eksempelvis et kig på vores udvalg af knoglebåndssave og pålægsmaskiner.