Citruspressere

Har du behov for at presse mange citrusfrugter om dagen til eksempelvis juice eller lemonade, er en citruspresser fra os hos Nordisk Storkøkken en fantastisk hjælp. Der er få ting, der er så trættende for armene som det er at dreje og presse appelsiner, citroner og andre citrusfrugter ved ren håndkraft. De citruspressere, vi forhandler, har en høj teknisk kvalitet og er nemme at opbevare og transportere. De er alle udviklet i henhold til EU’s gældende retningslinjer for sikkerhed og hygiejne, og så er de CE-mærkede og har den anerkendte TÜV-godkendelse.

2 vare(r)
SaroCitruspresserARUBA-20
Inkl. moms: 3.062,50 DKK Ekskl. moms: 2.450,00 DKK
SaroCitruspresserBONAIRE-20
Inkl. moms: 1.500,00 DKK Ekskl. moms: 1.200,00 DKK
2 vare(r)

Friskpresset juice med en appelsinpresser

Forskellen på den der juice fra supermarkedet og friskpresset juice fra modne appelsiner eller grapefrugter er bare helt enorm. Dine kunder eller gæster vil takke dig for dit valg, når de smager saften af den friskpressede frugt. Citruspresseren er så kompakt, at den også kan stilles frem på buffet, så gæster selv kan presse sin juice direkte ned i glasset.

Og hvad er bedre end et glas kold, friskpresset juice med isterninger i? Kunne du også godt bruge en isterningemaskine, forhandler vi naturligvis også et stort udvalg af dem. Isterningemaskinen er den nemme, hurtige vej til isterninger i massevis. Du får direkte adgang til is ved åbning af lågen og du slipper på den måde for bakker, forme eller plastikposer.

Hold juicen kold med en saftmaskine

Presser du juicen på forhånd, og vil du opbevare og servere juicen på nemmeste vis, kan det være en idé også at investere i en saftmaskine. Maskinen er udviklet til at holde juice og saft kold, selvom det står fremme i lang tid. Tænker I, at det kunne være en idé at tage læskedrikkene til næste niveau, og tilbyde kunderne endnu flere varianter, forhandler vi også slush-ice-maskiner i flere størrelser.