Riskogere

Med en riskoger får du en bekymring mindre i din hverdag. Vores elektriske riskogere er store maskiner, som er specialdesignet til at koge perfekt tilberedte ris i. De gør stor nytte i storkøkkener, som har travlt og søger måder, hvorpå de kan lette arbejdsbyrden uden at gå på kompromis med den gode smag. Vores riskogere er nemme at betjene: Tilføj den rette mængde ris, vand og salt, indstil timeren og brug ventetiden på noget andet.

Med en riskoger behøver du ikke løbende at holde øje med risene og temperaturen – riskogeren klarer det hele for dig. Vores riskogere fås i forskellige modeller og kapaciteter til yderst konkurrencedygtige priser, der passer til enhver pengepung.

2 vare(r)
SaroRiskogerJULIUS-20
Inkl. moms: 2.586,25 DKK Ekskl. moms: 2.069,00 DKK
SaroRiskogerRICO-20
Inkl. moms: 1.448,75 DKK Ekskl. moms: 1.159,00 DKK
2 vare(r)

Smarte riskogere til opvarmning og tilberedning

Alle vores riskogere har en volumen på omkring fire liter, og de er fremstillet i poleret rustfrit stål af høj kvalitet. Kabinettet er naturligvis også lavet i rustfrit stål, og overfladen på den aftagelige indergryde er non-stick-belagt, så risene ikke klister til gryden. De fleste af vores riskogere har et lukket tryksystem og to indikatorlamper til henholdsvis tilberedning og opvarmning. De kan desuden indstilles således, at tilberedningen eller opvarmningen igangsættes automatisk. Opvarmningen foregår tredimensionalt, og riskogerne kan både anvendes til kogning af forskellige rissorter og dampning samt varmebevarelse af tilberedt kød, fisk og grøntsager.

Hos os kan du købe alt til storkøkkener

Når du køber en riskoger hos os, får du en komplet storkøkkenmaskine med dertilhørende risske og målebæger, så du slipper for også at skulle overveje køb af tilbehør. Mangler du andre maskiner til dit storkøkken, er du kommet til det rette sted. Hos Nordisk Storkøkken er vi stolte af vores brede sortiment af storkøkkenmaskiner, som vi sælger side om side med vores storkøkkeninventar og storkøkkenudstyr.