Pommes frites-varmere

Vi har alle prøvet det at bide en kold og slatten pomme frite. Ikke just lækkert, men med en af vores pommes frites-varmere kommer din restaurant, café, grillbar, pizzeria o.lign. aldrig til at gøre samme fejl. Sprøde fritter er vigtigt for ethvert storkøkken, hold derfor dine pommes frites varme og sprøde i en kortvarig periode, inden du serverer dem med vores varmere
I vores sortiment af solide og kvalitetsstærke varmere til frituremad finder du både en bordmodel og en gulvmodel, så du kan finde den model, du har plads til i dit køkken. Klik på vores produkter nedenunder og se, hvorvidt vi ikke har en varmer, du vil kunne bruge til dit storkøkken. Fungerer din friture optimalt eller skal du have udvidet dit sortiment? Så køb en ny her fra os.

Professionelle pommes frites-varmere til storkøkkener

Vores nøje udvalgte sortiment af professionelle pommes frites-varmere er fremstillet i rustfrit stål og robuste i deres konstruktion. Dernæst er de super simple at anvende, så du skal ikke bekymre dig om komplicerede funktioner, når du skal holde pommes frites, friturestegte rejer, kalamari, nuggets osv. varme og sprøde. Der er umiddelbart ikke den store forskel i, hvorvidt du vælger en bord- eller gulvmodel som varmere udover størrelsen. Dog er bordmodeller lettere at gemme væk, hvis du ikke har friturestegte madvarer som en fast del af dit sortiment.

Ved at holde dine pommes frites og andre friturestegte produkter varme mindsker du faktisk madspild og du har mulighed for lettere at kunne kordinere forskellige retters tilberedningstid. Pas dog på med at holde dem for længe i varmeren. Selvom du udvider madens levetid, så skal der ikke meget varme til, før de bliver slatne.

Tøv ikke med at kontakte os

Vi hos Nordisk Storkøkken vil hellere end gerne hjælpe dig, så du ender med de retter produkter, der passer til dit storkøkken og dit behov. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os enten på tlf. 29 88 55 99, via mail mail@nordiskstorkokken.dk. eller vores kontaktformular her på siden. Vi sender dig gerne et uforpligtende tilbud. Ønsker du derimod en dybdegående dialog angående storkøkkenindretning, så tilbyder vi også denne type rådgivning.