Nudel- & Pastakoger

Hos Nordisk Storkøkken har vi et stort udvalg af nudel- og pastakogere samt tilbehør i form af låg, kurve til kogning og fedtafløb. Vores produkter kører enten på el eller gas, så du har mulighed for at vælge din fortrukne måde at tilberede mad på. Hver og en af vores kogere til nudel og pasta er oplagte til industri og storkøkkenet, hvor du kan vælge imellem mange størrelsesvarianter. Du er garanteret at kunne lave de lækreste nudler med en af vores nudelkogere.
Alle produkter er udført i rustfri stål og kommer med lækre kvalitetskomponenter. Du kan få nudelkogere helt ned på 13 liter og op til 2×42 liter samt som gulv- eller bordmodel. Du kan derfor vælge den størrelse og model, som passer til dit køkken og de retter, du serverer.

Professionelle nudel- og pastakogere i rustfri stål her

Har du pasta eller nudler på menukortet? Så vil du blive glad for vores nudelkogere. På den måde sikrer du nemlig, at du laver pasta, nudler, spaghetti, ravioli og andre lækre pastaretter til perfektion hver gang. Samtidig bliver dit arbejde også nemmere og mere tidsbesparende, da du har professionelle maskiner, som klarer opgaven for dig – noget som både dine medarbejdere og gæster vil kunne smage, når de sætter tænderne i din mad.

Foruden at pastakogeren er velegnet til kogning af store portioner pasta, nudler og spaghetti, kan den også med fordel benyttes til kogning og tilberedning af grøntsager. Dette er en smart og god udnyttelse af en køkkenmaskine. Med vores nudelkoger vil du altid have kogende vand klar, så du ikke skal vente portion efter portion på, at vandet bliver varmt. Dette er en tidsbesparende mulighed, som hverken dit køkken eller du kan sige nej til. Nogle af vores modeller kommer også med underskab og indbygget vandindtag og afløbshane.

Fælles for alle af vores produkter er, at de er fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed og er dermed CE-mærket samt har den anerkendte TÜV-godkendelse. Ønsker du også en pastamaskine i samme køb med din nudelkoger, så du selv kan lave delikate typer af pasta? Så har vi selvfølgelig også et sortiment med dette, så du kan blive en sand pastamester.

 

Nordisk Storkøkken – alt til dit storkøkken

Hos Nordisk Storkøkken sætter vi en ære i at kunne vores kram. Derfor har vi også bestræbt os på at have et så bredt sortiment indenfor storkøkkenmaskiner, -inventar og -udstyr, at du som restaurationsindehaver har mulighed for at finde alle de nødvendige elementer, som du skal bruge samlet på ét sted.

Vi ser os selv som mere end blot en leverandør, men som en samarbejdspartner, der kan få dine industrikøkkendrømme til at gå i opfyldelse. Hvis det ønskes, kan du få professionel rådgivning vedr. dit næste storkøkkenprojekt, hvor vi vil skræddersy det bedste løsningsforslag til dig – selvfølgelig i tæt samarbejde med dig.

Hvis du har spørgsmål til vores nudelkogere, eller du ønsker en samtale om dine muligheder indenfor indretning og udstyrkøb, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan gøre det her på hjemmesiden, via tlf. 29 88 55 99 eller vores mail info@nordiskstorkokken.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!