Wokkomfurer

Når der skal kokkeres wokretter, kræver det snilde, da det ofte skal gå hurtigt, og sommetider foregår tilberedningen endda foran spisende gæster, hvilket stiller yderligere krav til tempoet. Derfor har enhver restaurant og ethvert storkøkken, som ønsker at levere korrekt tilberedte wokretter i tide til sine gæster, brug for et wokkomfur, som er dedikeret til det ene formål at opvarme wokretter. Hos Nordisk Storkøkken er vi med vores store udvalg af wokkomfurer parate til at hjælpe dig, så du kan servere perfekt tilberedte wokretter til dine gæster uden, at de skal vente for længe. 

Vores brede sortiment byder blandt andet på keramiske induktionskomfurer til wok, gaskomfurer til wok og bordkomfurer til wok. Du kan selv vælge, om bordkomfuret skal være et induktionskomfur med keramiske kogeplader eller et gaskomfur med fjernbare brændere og aftagelige fedtbakker under brænderne, hvilket gør rengøringen hurtig og nem. De af vores bordkomfurer til wok, som opvarmes ved hjælp af gas, har desuden også pilotflamme og tændsikring.

5 vare(r)
SaroInduktionswokCOLDFIRECW-20
Pris fra: Inkl. moms: 11.868,75 DKK Ekskl. moms: 9.495,00 DKK
SaroInduktionswokinklwokpandeLOUISA-20
Inkl. moms: 4.311,25 DKK Ekskl. moms: 3.449,00 DKK
SaroWokgaskomfurmedbentunderstelCC03-20
Inkl. moms: 61.123,75 DKK Ekskl. moms: 48.899,00 DKK
SaroWokgaskomfurmedbentunderstelCC02-20
Inkl. moms: 44.248,75 DKK Ekskl. moms: 35.399,00 DKK
SaroWokgasbrnderBordmodelCC01BB-20
Inkl. moms: 20.248,75 DKK Ekskl. moms: 16.199,00 DKK
5 vare(r)

Wokkomfurer med høj ydelse og lavt energiforbrug

Vores wokkomfurer kan fås med op til fire blus eller kogezoner, og på nogle af vores gaskomfurer til wok kan der tilføjes et ekstra blus, så du kan have gang i flere wokpander på en gang. Alle vores wokkomfurer er produceret i kraftigt rustfrit stål, og de har et lavt energiforbrug, som sparer miljøet og dit budget for kvaler. Det lave energiforbrug forhindrer ikke vores wokkomfurer i at have en høj ydelse og dermed et hurtigt kogepunkt. Nogle af vores wokkomfurer fås med underskabe med låger eller åbne underskabe, hvori du eksempelvis kan opbevare dine wokpander.

Udover et wokkomfur har en wokmester også brug for en wokpande og en wokopsats. Vi har naturligvis et udvalg af begge dele på lager. Har du mere behov for et komfur, hvorpå du kan tilberede lidt af hvert, frem for et decideret wokkomfur, så tag eksempelvis et kig på vores gaskomfurer og induktionskomfurer.