Ovne

Når det kommer til industriovne, er Zanussi nogle af de bedste producenter på markedet. De bestræber sig nemlig på at lave kvalitetsstærke produkter. Derfor har vi hos Nordisk Storkøkken valgt at have dem som en fast del af vores sortiment, når det kommer til storkøkkenmaskiner.

I vores sortiment af ovne fra Zanussi får du hele 3 forskellige underkategorier: Crosswise Konventionsovne, Easy Konventionsovne og EasySteam Kombiovn. Uanset hvilken af Zanussis modeller du vælger at have i dit køkken, vil du være tilfreds med dit valg. Gå endelig på opdagelse i vores sortiment.

3 vare(r)
KonvektionsovnFCFELForskelligevarianter-20
Pris fra: Inkl. moms: 37.375,00 DKK Ekskl. moms: 29.900,00 DKK
KonvektionsovnFCFGASForskelligevarianter-20
Pris fra: Inkl. moms: 44.875,00 DKK Ekskl. moms: 35.900,00 DKK
KonvektionsovnFCF3x23GNEL-20
Inkl. moms: 16.375,00 DKK Ekskl. moms: 13.100,00 DKK
3 vare(r)

Skal du vælge en konventionsovn eller en kombiovn fra Zanussi?

Dette kommer helt an på, hvilken type mad du laver og hvad du faktisk selv foretrækker. En konvektionsovn fordeler varmen via luftcirkulation. Dette gør den for at lette og styre varmen, hvilken betyder, at den kan tilberede madvarer hurtigere end den traditionelle ovn samt ved en lavere temperatur. Dette betyder, at disse retter vil blive mere velsmagende. Ulemperne ved konventionsovn kan være prisen og du vil få sværere ved at følge en opskrift, da tilberedningstiden vil være kortere end ellers.

En kombiovn kan faktisk utrolig mange ting, selvom den stadig ligner en almindelig ovn. Den mest normale kombiovn er udstyret med varmluft, grill og mikroovn og som noget særligt kan du også få kombiovne med damp. Dette er noget helt specielt, da dette betyder, at du kan tilberede mange typer af madvarer og retter i blot én maskine. Dette gør det lettere for dig som kok, men du får også mere plads i dit storkøkken. En kombiovn vil derfor være en praktisk og pladssparende løsning og den giver faktisk generelt set også en lavere elregning. Den er dermed også økonomisk over sigt.

Gå på opdagelse i Zanussis hvidevarer

Zanussi er et italiensk brand, som udvikler hårde hvidevarer med kvalitet og design i tankerne. Derfor kan du klare køkkenet strabadser så enkelt som muligt, da de gerne vil gøre hverdagene lettere for deres kunder. Du kan bl.a. finde emhætter, opvaskemaskiner, køkkenmaskiner m.m. fra Zanussi.

Hos Nordisk Storkøkken kan du finde et væld af brands, som er et sandt industrikøkken værdigt og som, vi mener, er nogle af de bedste på markedet, når det kommer til produktudvikling af hvidevarer til storkøkkener. Dog vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej med det rette køb eller give dig professionel rådgivning, så du kan være 100% tilfreds med dit arbejdsmiljø både i forhold til pris, kvalitet og pladsen. Kontakt os derfor allerede i dag på tlf. 29 88 55 99 eller send en mail til info@nordiskstorkokken.dk. Vi vil forsøge at besvare din henvendelse hurtigst muligt.