Serveringsfade

Hos Nordisk Storkøkken finder du et stort og alsidigt udvalg i serveringsfade, særligt egnet til brug i kantiner, buffetrestauranter, cateringfirmaer og andre storkøkkener med servering. Her får du den bedste kvalitet til vores sædvanlige lave priser. Vores serveringsfade er alle fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed samt er CE-mærket.

I vores sortiment har vi både serveringsfade i porcelæn og i stål, vi har flere forskellige hvide serveringsfade, ovale og rektangulære serveringsfade, serveringsfade med fod samt kagefade, fiskefade og stegefade.

Her kan du købe fade til alle serveringsformål samlet og desuden få serveringsskåle, serveringspander, serveringsbakker og masser af andet service og tilbehør til servering.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Klassiske serveringsfade i porcelæn og stål

Vores hvide porcelænsfade kommer i mange forskellige varianter og kan benyttes til servering af fx forretter, hovedretter, steg og forskellig garniture. Serveringsfadene er gode både til servering til bords eller som buffet og tag-selv-bord.

Fadene fås ligeledes i forskellige størrelse, hvor store serveringsfade måler op til 57 x 31 cm og de mindre serveringstallerkner ned til 24 x 16 cm. De hvide porcelænsfade fås ligeledes også både som ovale og rektangulære fade og med flotte detaljer som fx barokkant.

Derudover har vi også serveringsfade i stål, der ligesom fadene i porcelæn egner til mange forskellige serveringsformål.

Stegefade, fiskefade og kagefade

De fleste serveringsfade i sortimentet i porcelæn såvel som i stål, egner sig ligeledes som stegefade, da de kan tåle at være i ovnen, og derfor kan bruges til opvarmning og servering af varme retter. Ligeledes har vi fiskefade særligt henvendt til servering af fisk- og skaldyrsretter – både kolde og varme.

Sidst men ikke mindst har vi serveringsfade til kagebordet. Vores kagefade kommer både som flade bordfade, men også som runde serveringsfade med fod, som får kager, desserter og andre søde sager til at stå mere ud.