Serveringsskåle

Med serveringsskåle fra Nordisk Storkøkken får du rig mulighed for at lave unikke anretninger. Vi har eksempelvis skåle til oliven, som er formet som sneglehuse, skåle formet som lotusblade og skåle på fod med løvehoveder på siden eller med låg, hvorpå der er placeret en lille løve i hvidt porcelæn. Vores serveringsskåle egner sig til alle storkøkkener og kokke, som ønsker at lade deres personlighed skinne igennem i deres serveringer.

Hos Nordisk Storkøkken har vi gjort en dyd ud af at indkøbe serveringsskåle, som på en og samme tid kombinerer høj kvalitet, originale designs og gode priser. Det kalder vi god service.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Serveringsskåle i en bred palet af farver og former

Vi har mere end 50 forskellige serveringsskåle på lager, som du kan vælge imellem, og vores veludvalgte sortiment byder på alt fra sauceskåle til suppeterriner. Vores serveringsskåle er produceret i porcelæn eller andet keramik af god kvalitet og kan fås i et utal af modeller og kulører – røde såvel som hvide nuancer.

Som en ekstra bonus kan størstedelen af vores serveringsskåle tåle at blive opvarmet i ovn eller mikroovn.

Vi har alt til den ultimative servering

Hvis du mangler andet end serveringsskåle til at servere mad fra dit storkøkken, vil vi opfordre dig til at tage et kig på vores serveringsbakker og øvrige service. Har du og dine kollegaer behov for nogle gode og komfortable rammer for tilberedning af mad så tjek eksempelvis vores store udvalg af arbejdsborde ud.

Hvis du er i tvivl om noget, står vores engagerede og kompetente medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 29 88 55 99 eller mail mail@nordiskstorkokken.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.