Serveringsbakker i polypropylen

Serveringsbakker kan have mange funktioner, hvad enten det er æstetiske eller praktiske. Hos Nordisk Storkøkken finder du et solidt udvalg af serveringsbakker i polypropylen i forskellige former og farver. Du kan vælge polypropylen-serveringsbakker, der er ovale eller firkantede samt i farver som brun, lysegrå, sort, mørkerød og mange andre. Uanset hvad du skal bruge din cafebakke i polypropylen til, og hvor mange du har behov for, kan vi være dig behjælpelige hele vejen.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Find store og små polypropylen-serveringsbakker her

Alle indenfor restaurationsbranchen kan få glæde af polypropylen-serveringsbakker uanset størrelse. Serveringsbakker er særdeles oplagte ved kantiner og buffeter, hvor kunderne skal have drikkevarer, bestik og muligvis flere tallerkener på samme tid. Dernæst gør cafebakkerne det også nemmere for dine medarbejdere at servere drikkevarer, da de ikke skal gå ad flere omgange.  Nogle af vores bakker kommer med greb, så særligt kunder kan bære serveringsbakken sikkert rundt omkring i kantinen.

Fælles for mange af vores store og små serveringsbakke i polypropylen er, at de er udstyret med en skridsikker overflade, som gør, at vinglas, cocktails eller lignende ikke glider rundt på bakken. Derudover kommer de også med kantforstærkning, hvilket vil sige, at hvis tallerkener, service eller glas mod forventning skulle glide, så vil de blive mødt af en kant, der fungerer som en stopklods. På den måde mindsker du risikoen for uheld eller tabte glas. Vores polypropylen-cafebakker tåler desuden opvaskemaskine.

 

Hvorfor du skal vælge serveringsbakker i polypropylen

Polypropylen er et hårdt termoplastisk materiale, som er en af de mest anvendte plasttyper på verdensplan. Også kendt under navne som polypropen eller forkortet som PP, er materialet i stand til at modstå høje temperaturer på op til 120 grader, hvilket gør det muligt at sterilisere produkter af dette materiale. På grund af materialets plasttype har polypropylen gode kemiske egenskaber, der bl.a. indebærer, at det er nemt at vaske og tørre af.

Særligt når du arbejder indenfor fødevarer og håndtering af det, er det vigtigt at have materialer og redskaber, som er nemme at rengøre og sterilisere. Ved at vælge vores serveringsbakker i polypropylen har du mulighed for at sterilisere dine produkter ved at koge dem eller sætte dem ind i opvaskemaskinen ved et højtemperatursprogram. Du kan også nemt og hurtigt tørre serveringsbakkerne af efter behov på grund bakkernes overflade.

Hvis du køber dine serveringsbakker hos os, kan vi desuden garantere, at produktet er fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed (En631) og er CE-mærket samt har den anerkendte TÜV-godkendelse. Var det ikke lige polypropylen, du ønskede dine fremtidige serveringsbakker i, har vi også krom-serveringsbakker og serveringsbakker i polyester.

 

Nordisk Storkøkken – din leverandør af storkøkken-udstyr

Vi kan hjælpe med mere end blot serveringsbakker. Nordisk Storkøkken kan være din totale leverandør af storkøkken-udstyr, -maskiner og -inventar, som vil give dig den bedste forudsætning for håndtering, tilberedning samt servering af fødevarer. Vi yder professionel rådgivning til alle slags erhvervs-storkøkkener, og vi sidder inde med stor faglig ekspertise, hvor vi kan skræddersy dine industrikøkkenplaner.

Ønsker du at modtage vores rådgivning, eller har du spørgsmål til vores ovenstående sortiment? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan gøre det her på hjemmesiden, via tlf. 29 88 55 99 eller vores mail info@nordiskstorkokken.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.