Serveringsbakker

Hos Nordisk Storkøkken finder du et stort udvalg af serveringsbakker i krom, polyester og polypropylen. Serveringsbakker er oplagte til kantiner eller buffeter, men også til servering af især drikkevarer på caféer, restauranter og barer, så tjeneren ikke behøver at gå flere gange.

Bakkerne er funktionelle, hygiejniske, lette at rengøre, og så kan de både bruges til servering, pynt og opbevaring. De har et enkelt og anvendeligt design og fås i flere former, farver og størrelser. Nogle har greb, andre er kant- og hjørneforstærket, og mange af dem har stabelfødder, således at de kan stables og fylde mindst muligt, når de ikke er i brug.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skridsikre cafébakker


Flere af vores serveringsbakker er skridsikre og derfor yderst egnet til caféer. Fordelen ved de skridsikre cafébakker er, at vinglas, cocktails osv. ikke skøjter rundt på bakken under servering, og at tjeneren derved har god kontrol over de drikkevarer, der serveres. De ovale cafebakker findes i to størrelser, og har du brug for champagne kølere eller andet barudstyr, har vi et dybdegående sortiment. I vores sortiment finder du også traditionelle serveringsbakker, der ligesom cafébakkerne er skridsikre.


Certificeret serveringsbakker


Hos Nordisk Storkøkken værdsætter vi hygiejne og sikkerhed. Derfor er de serveringsbakker, du finder her på siden, alle fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed. Serveringsbakkerne er CE-mærket og har også den anerkendte TÜV-godkendelse. Så er du sikker på, at sikkerhed og hygiejne er i top ved hver servering.

Har du spørgsmål til vores serveringsbakker eller vores andre produkter til storkøkkener, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf.: (+45) 29 88 55 99, sende en mail til mail@nordiskstorkokken.dk eller kontakte os via kontaktformularen.