Køleplader

Med køleplader fra Nordisk Storkøkken kan du være sikker på, at de kolde retter i din buffet forbliver nedkølede. På den måde slipper du for, at bakterier udvikler sig i eksempelvis kølige fiskeanretninger, som ikke er hygiejnisk forsvarlige at opbevare ved varme temperaturer. Kvaliteten af vores køleplader placerer dem blandt de bedste på markedet, og det at de er fremstillet i rustfrit stål er din garanti for, at de er både solide og langtidsholdbare.

Vi har køleplader i en bred palet af modeller og størrelser, og vi har helt sikkert nogen på lager, som passer til din buffet. Fælles for alle vores køleplader er, at de overholder samtlige krav om hygiejne og sikkerhed.

6 vare(r)
SaroServeringspladertilkoldbuffetSTAYCOOL13GN-20
Inkl. moms: 593,75 DKK Ekskl. moms: 475,00 DKK
SaroServeringspladertilkoldbuffetSTAYCOOL12GN-20
Inkl. moms: 725,00 DKK Ekskl. moms: 580,00 DKK
SaroServeringspladertilkoldbuffetSTAYCOOL-20
Pris fra: Inkl. moms: 450,00 DKK Ekskl. moms: 360,00 DKK
SaroServeringspladertilkoldbuffetSTAYCOOLRund-20
Inkl. moms: 956,25 DKK Ekskl. moms: 765,00 DKK
SaroServeringspladertilkoldbuffetSTAYCOOL16GN-20
Inkl. moms: 450,00 DKK Ekskl. moms: 360,00 DKK
SaroServeringspladertilkoldbuffetSTAYCOOL14GN-20
Inkl. moms: 698,75 DKK Ekskl. moms: 559,00 DKK
6 vare(r)

Effektive og justerbare køleplader

Nogle af vores køleplader nedkøles ved opbevaring i nogle timer i fryseren, hvorefter de tages op og holder en lav temperatur på maksimum otte grader i op til fire timer – indendørs såvel som udendørs. Disse modeller har desuden gummifødder, så kondensvandet ikke rammer det underlag, kølepladerne står på.

Hvis du foretrækker integrerbare køleplader, har vi naturligvis også et udvalg af dem. Disse har indbyggede køleelementer og kan indstilles på flere forskellige køleniveauer efter behov. Vi tilbyder også moduler med kølebrønde, som kan køle helt ned til minus 20 grader. De fleste af vores køleplader er fremstillet i mål efter de velkendte GN gastronormbeholdere, så de passer til ethvert storkøkken.

Der findes mange måder, du kan nedkøle maden i din buffet på. Er du i tvivl om, om køleplader er det rigtige valg til din buffet, vil vi opfordre dig til også at tage et kig på vores store sortiment af køleelementer til buffeter og kølediske. Har du spørgsmål eller brug for vejledning til dit valg af køleplader, så kontakt endelig vores kompetente medarbejdere på telefon +45 29 88 55 99 eller mail mail@nordiskstorkokken.dk.