Drikkeglas

Vores sortiment af glas til bar, hotel og restauration er udviklet særskilt til industriel brug og designet med øje for de behov, der er i disse brancher. Det inkluderer for os i Nordisk Storkøkken naturligvis også drikkeglas.

Vores drikkeglas fås i flere størrelser og er stabelbare, hvilket vil sige, at de nemt og stabilt kan stables og flyttes uden stor fare for at de vælter og smadres. Glassenes stabelbarhed gør også, at de optager minimal plads og på den måde er med til at optimere opbevaringspladsen i små skabe, køkkener og barer.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vandglas i flere størrelser og former

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad glas kan bruges til og hvilke glas, der hører til hvilke drikkevarer. Ligesom vinglas ofte også bruges til vand, kan flere af vores forskellige bar- og caféglas naturligvis også bruges til almene drikke- og vandglas, og vi anbefaler derfor at du også ser nærmere på vores sortiment af netop disse.

Glassene er også ideelle til portionsanretning af eksempelvis mousser, geleer og andre desserter, som vil se indbydende ud i et glas. De er desuden nemme at gøre rene og særligt slidstærke mod gentagende og hyppig brug i storkøkkener. Ved nedkøling eller nedfrysning placeres glassene nemt side om side på en plade i dit køleskab eller fryseskab. Vi tilbyder selvfølgelig også et sortiment af professionelle fryseskabe og køleskabe udviklet til storkøkkenbrug. Køle- og fryseskabene fås også med display, så dine kunder og gæster nemt kan skabe sig et overblik over dit udbud af drikkevarer og lignende.

Skal du servere isvand, juice, saft eller andet på buffet eller direkte på bordene, er kander og karafler ligeledes uundværligt inventar. Vores kander er ligesom glassene særligt velegnede til hyppig brug og opvask. På buffet eller vil de stabelbare drikkeglas også kunne optimere pladsen.