Bar- og caféglas

På denne side finder du vores udvalg af barglas og caféglas, så du kan servere alt fra øl til kaffedrikke og drinks på den rette præsentable måde. Hos Nordisk Storkøkken bruger vi meget energi på at undersøge og kategoriinddele vores produkter, så du nemt kan overskue de forskellige udgaver og funktioner, der findes. Vores glas er ingen undtagelse, og disse er naturligvis fremstillet fri for giftige stoffer og med henblik på fødevarehygiejne og sikkerhed. Ved du ikke helt, hvilke glas, der er bedst egnet til dit behov, rådgiver vi dig gerne til dit næste køb.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Glas til øl og drinks

En stor del af kundeoplevelsen på bar og café er især, hvordan drikkevarerne serveres. Dette gælder både kaffe, cocktails og øl. Derfor tilbyder vores sortiment et udvalg af næsten alle slags glas til alle slags drikkevarer. Heriblandt både shotglas, glas til long drinks og høje ølglas. Glassene er nemme at holde og rengøre - og holder sig især godt, hvis du gør brug af en særligt egnet glasopvaskemaskine.    

Du finder også isterningemaskiner hos os

Til enhver god drink hører is - og gerne is i den rette form. Vi har også et stort udvalg af industriberegnede isterningemaskiner, magasiner og isknusere. Med deres hjælp vil du altid have is lige ved hånden, når drinks skal mixes og serveres.

Det er naturligvis også vigtigt, at det, du kommer i glassene, er koldt - såfremt det er meningen. Vi forhandler derfor også et bredt udvalg af køleteknik, inklusiv særlige flaskekøleskabe. Flaskekøleskabene viser dine drikkevarer frem på en indbydende måde, så dine kunder og gæster nemt kan danne sig et overblik over dit udvalg. Har du fadølsanlæg tilbyder vi ligeledes fustagekølere til nedkøling af fustagerne. Nedkøles din fustage, undgår du, at øllen overskummer og du vil samtidig kunne opbevare allerede åbne fustager i køleren.