Serveringsskåle

I et storkøkken kan man aldrig gå ned på udstyr, og her er serveringsskåle et musthave for alle køkkener uanset branche og størrelse. Hos Nordisk Storkøkken har vi et stort sortiment af serveringsskåle i porcelæn fra brandet WAS i forskellige størrelser, former og farver, der kan bruges af alle. Du kan både finde skåle til salaten som tilbehør til hovedretten eller den store suppeterrin med låg. Uanset hvilke skåle du mangler, om de skal være med eller uden låg, eller om du ønsker skåle, der er stabelbare, finder du det her hos os.

Tag et kig på vores nedenstående sortiment af WAS-skåle, så du kan fuldende dit sortiment af serveringsporcelæn, der gør madhåndtering lettere for dine medarbejdere og serveringen mere tiltalende overfor dine gæster.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Køb dine WAS-serveringskåle i porcelæn her

Du kan umuligt drive en restaurant, café eller nogen som helst anden forretning i restaurationsbranchen, hvor der ikke er serveringsskåle til rådighed. De er oplagte til snacks, ved salatbarer, til suppeserveringer eller retter, der på anden vis ikke kan serveres eller tilberedes på tallerkener eller serveringsfade. Flere af vores serveringsskåle er egnet til komme i ovne, pizzaovne eller mikrobølgeovne, så vores skåle kan bruges til meget mere end blot servering, men også til tilberedning, eller hvis maden skal holdes varm.

Som allerede nævnt kan du finde vores porcelænsskåle fra WAS i mange forskellige udformninger, så du kan med garanti finde skåle, der vil passe til dit nuværende service. I vores sortiment finder du hvide skåle, sorte skåle, runde skåle, rektangulære skåle, skåle med låg, skåle med hank, skåle udsmykket med relieffer og mange andre designs.

Hos Nordisk Storkøkken kan vi ikke anbefale dig andet, end at du går på opdagelse i vores ovenstående sortiment, så du ender med at vælge de rette størrelser, udformninger og farver på dine skåle. Mangler du andre varer, som vil fuldende din servering? Så har vi også udsøgte bakkevogne, serveringsfade og serveringsbakker, som er oplagte ved din buffet.

 

Nordisk Storkøkken – Stort sortiment af WAS-produkter

Hos Nordisk Storkøkken kan du finde et stort sortiment af produkter fra anerkendte storkøkken-brands herunder WAS. Her har vi både udvalg af koge/stege-udstyr, produkter til bageri, køkkenudstyr og meget andet fra dette mærke. Ønsker du produkter fra andre anerkendte brands? Så forhandler vi også med Saro, Vibocold, Zanussi og meget andre.

Ønsker du at modtage vores rådgivning, eller har du spørgsmål til vores ovenstående sortiment af serveringsskåle fra WAS? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan gøre det her på hjemmesiden, via tlf. 29 88 55 99 eller vores mail info@nordiskstorkokken.dk. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!