Bestik til café - restaurant - pizzaria - storkøkken

Hos Nordisk Storkøkken vægter vi funktionalitet, design og kvalitet. Det afspejler sig i de mere end 100 forskellige produkter, du kan vælge imellem under kategorien bestik til storkøkken. Vi har alle former for bestik til storkøkken på lager, herunder både børnebestik med motiv, steak- og pizzabestik med melaminskaft, bestik med træskaft og bistrobestik.

Desuden kan du blandt meget andet også finde sovseskeer, kagespader og salatbestik under denne kategori. Vores bestik egner sig til alle storkøkkener, som ønsker at købe bestik af god og kraftig kvalitet til yderst rimelige priser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Bestik til fest og hverdag

Vi har bestik til alle anledninger – til hverdag såvel som til finere brug, og vores bestik til storkøkken fås i forskellige længder og varierede designs. På vores lager finder du både bestik designet til specifikke formål som eksempelvis forret, hovedret, dessert, pålæg og fisk eller bestik, der duer til det hele. Alt vores bestik er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet, og størstedelen af det tåler opvaskemaskine, så du slipper for at bruge din tid og kræfter på at vaske op med hænderne.

Ring og hør om prisen på dit bestik til storkøkken

Ved storkøb opfordrer vi dig til at ringe til os, så vi kan give dig en god pris. Vi kan både kontaktes på telefon +45 29 88 55 99 og mail mail@nordiskstorkokken.dk. Ring eller skriv endelig, hvis der er noget, vi kan gøre for dig. Vores engagerede medarbejdere er altid klar med gode råd og kompetent vejledning.

Hvis du er på udkig efter noget, du kan opbevare dit bestik i, bør du tage et kig på vores bestikskabe. Mangler du andet i dit storkøkken til servering, anbefaler vi dig at tjekke vores store udvalg af service og glas ud.