Bardiske

Bardisken er centrum i enhver bar og hører hjemme hos alle barer og restauranter, der ønsker at servere drikkevarer på professionel vis. Hos Nordisk Storkøkken har vi et stort udvalg af bardiske i forskellige størrelser og modeller.

Størstedelen af vores bardiske har både bordplade til tilberedning, plads til taphane, en eller to håndvaske og forneden opbevaring til flasker og fustager. Med alle disse egenskaber i samme stykke inventar kan du opbevare, skænke, tilberede og servere dine drikkevarer fra samme sted. Det, synes vi, er smart, og det vil med garanti spare dig og dine medarbejdere for en masse småture.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vælg en bardisk til dine behov

Alle vores bardiske er fremstillet i samme rustfrie materialer af højeste kvalitet. De har alle konvektionskøling, men de varierer i antallet og placeringen af låger og skuffer. Det giver dig frihed til at vælge den model, hvor vasken, lågerne, skufferne og pladsen til taphanen er placeret optimalt i forhold til dine behov.

Vores bardiske er naturligvis fremstillet i overensstemmelse med EU’s opstillede retningslinjer for sikkerhed og hygiejne, og de leveres uden blandingsbatteri og taphane.

Vi har alt til den professionelle bar

Mangler du andet udstyr til din bar end en bardisk, så tag et kig på vores inspirerende sortiment af barudstyr og glas til enhver festlig lejlighed, herunder både shotglas, ølglas og glas til longdrinks.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige bardisk, eller har du svært ved at vurdere, hvilket barudstyr der egner sig bedst til dig og din bars behov, så kontakt os endelig på telefon +45 29 88 55 99 eller mail mail@nordiskstorkokken.dk, hvor vores dygtige medarbejdere altid står klar til at hjælpe dig og skabe overblik.