Røremaskine

Hos Nordisk Storkøkken udbyder vi et bredt udvalg af industrirøremaskiner. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde så stort et sortiment af maskiner, fordi vi ønsker at kunne opfylde dit behov, uanset hvad end det måtte være.

Med røremaskinen bliver det meget sjovere at piske, blande og ælte, end hvis du skulle gøre det ved ren håndkraft. Maskinerne er desuden nemme at gøre rene. Du klikker bare tilbehøret af og kører alt igennem opvaskemaskinen. Herunder finder du også tilbehør til røremaskinerne. På den måde er du altid dækket ind med det rette udstyr til enhver situation.

5 vare(r)
SaroSpiralmixerPK50-20
Inkl. moms: 15.625,00 DKK Ekskl. moms: 12.500,00 DKK
SaroSpiralmixerPK25-20
Inkl. moms: 12.498,75 DKK Ekskl. moms: 9.999,00 DKK
SaroRremaskinePR20-20
Inkl. moms: 11.812,50 DKK Ekskl. moms: 9.450,00 DKK
SaroRremaskinePR10-20
Inkl. moms: 10.261,25 DKK Ekskl. moms: 8.209,00 DKK
SaroRremaskinePR-20
Pris fra: Inkl. moms: 10.261,25 DKK Ekskl. moms: 8.209,00 DKK
5 vare(r)

Dejmaskiner der giver brød i bedste kvalitet

Siden røremaskinen blev udbredt, ser vi få bagere, der stadig mixer og ælter dej som i gamle dage - og det forstår vi godt. Æltningen er blevet en næsten-videnskab, som imponerende nok har stor betydning for den kvalitet brødet får i sidste ende. Den kraft, som dejen æltes ved kan, sammen med den tid, den æltes, pludselig skabe et helt nyt og anderledes brød, selvom grundopskriften er den samme.

For mange bagerier og konditorier er det ydermere vigtigt, at produktet er ens efter hver gang - og det hjælper røremaskinen med at opnå. Det kan være besværligt og tidskrævende at ælte sig til præcision med hænderne, men maskinen gør det nemt med sine trinindstillinger. Imens den så gør sit arbejde, kan du så koncentrere dig om noget andet.

Røremaskinen kan ”desværre” blive ret vanedannende. Under kategorien dejmaskiner finder du også forskelligt tilbehør, som kan tilkøbes til maskinerne - heriblandt forskellige knivsæt og skæreskiver så du kan konvertere din røremaskine til kødhakker og udskæringsmaskine. På den måde bliver røremaskinen til noget, som du næsten ikke kan leve uden.

Alle røremaskiner hos os er fremstillet efter EU’s gældende retningslinjer. De er CE-mærkede og givet den anerkendte TÜV-godkendelse.