Kagekølediske

Der er ikke noget, der gør et bageri eller konditori mere indbydende end udvalget af kager, som står side om side og, kombineret med den velkendte duft, får mundvandet til at løbe. En flot præsentation af kagerne er afgørende for salget, men som konditor ved du godt, at rigtig mange af kagerne ikke kan holde sig ude særlig længe. Det er her, at kagekøledisken kommer ind i billedet.

Hos Nordisk Storkøkken er vi enormt stolte af at kunne tilbyde kølediske til kager under vores  brede udvalg af køleteknik, som sikrer dine kagers kvalitet og holdbarhed.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kager er så pæne at se på

Når du skal finde den rette køledisk til dine kager, er dine første kriterier højst sandsynligt, at den skal være hurtig og effektiv til at køle kagerne ned til den rette temperatur og, at den skal være nogenlunde pæn at se på, så den ikke forpurrer udseendet af dine lækre kreationer. Den skal desuden være nem af pudse af og rengøre uden for mange små hjørner og kroge, som kan være svære at nå.

Måske ved du også, at sådan noget som cirkulation, afrimning og belysning også har en indvirkning på, hvor præsentable dine kager er, og måske går du målrettet efter et specifikt produkt. Måske ved du det slet ikke, og så er du kommet til de rette folk.

Ved hvert af produkterne kan du læse meget mere om størrelser, materialer, funktioner og indstillinger, og har du nogen som helst spørgsmål står vi klar på telefon +45 29 88 55 99 til at forklare produkterne for dig efter allerbedste evne. Vi kan garantere, at alle kølediskene er udvalgt med særligt fokus på kvalitet og funktionalitet. 

Alle kølediske er desuden produceret i henhold til EU’s bestemmelser for hygiejne og sikkerhed (En631). De er også CE-mærkede og TÜV-godkendte.