Bagerikøleskabe

Hos Nordisk Storkøkken finder du et sortiment af bagerikøle- og -fryseskabe, udviklet særligt til bageriets behov. Et bagerikøleskab fungerer præcis som det almindelige stik, og du kan derfor nemt udtage og indsætte bagepladerne direkte i skinnerne uden ekstra hylder eller tilbehør. Alle køleskabene er naturligvis fremstillet ud fra EU’s retningslinjer for sikkerhed og hygiejne (En631). De er også CE-mærkede og TÜV-godkendte. 

Som bager, eller ethvert køkkenpersonale, ved vi hvor hurtigt tingene sommetider skal gå, og her er et bagerikøleskab næsten uundværligt inventar. Afstanden mellem indskubskinnerne fastsættes nemt så der er plads til, at både brød og boller kan koldhæve uden at klistre fast til pladen ovenover.

2 vare(r)
SaroBagerifryseskabB800BT-20
Inkl. moms: 36.011,25 DKK Ekskl. moms: 28.809,00 DKK
SaroBagerikleskabB800TN-20
Inkl. moms: 33.748,75 DKK Ekskl. moms: 26.999,00 DKK
2 vare(r)

Indrettet til stege- og bageplader

Der går ingen plads til spilde i et køleskab som dette, der er indstillet specifikt efter det pladsbehov, du som bager har. Lad os være ærlige - hylderne i et almindeligt køleskab eller en almindelig fryser er jo kun i vejen, når standardredskabet i storkøkkenet er bage- og stegeplader. Det eneste du skal være opmærksom på er, at dine plader passer i de mål, som er beskrevet under produktets detaljer.

Køle- og fryseskabene hos Nordisk Storkøkken er altid udvalgt efter bedste kvalitet og materialer.  De er produceret i rustfrit stål, hvilket gør dem ideelle til overtørring og rengøring. Netop hygiejnen er i højsædet - for vi ved godt, at det med rengøringen i køkkenet kan være et arbejde i sig selv. Vi ser køkkenet gennem vores kunder øjne, og derfor skal det helst være så hurtigt og nemt som muligt at tørre overfladerne af. Én ting du ikke skal tørre af, er kondens, som de fleste køle- og fryseskabes opvarmede dørisolering forhindrer. Du finder desuden automatisk afrimning blandt flere af køleskabenes egenskaber - noget du kan læse meget mere om i produkternes detaljebeskrivelser.